Pantry gourmet på to kogeplader

Præstø Havn kan i den forestående sæson præsentere et helt nye koncept. Kenneth går meget op i madlavning, og han fortæller "Når jeg sejler, holder jeg ferie, og så vil jeg gerne nyde maden. Jeg gider ikke spise dåsemad eller andre dårlige præfabrikerede retter. Madlavningen er ikke noget, der bare skal overstås, selvom pladsen er mere trang i et pantry. Man kan sagtens udfordre sig selv på to kogeplader og lave en fire retters menu".

{teaser}

 

 







★ Interview & Portræt

★ Det nye sort hos Elvstrøm Sails hedder XYLO

★ Artikel

★ Underminerer ORC sin egen måleregel og renommé?

★ Test af motorbåd

★ XO EXPLR 44 - Alu-skrog i militær kvalitet med civil elegance

★ Artikel

★ 400 sømil i en solcelledrevet serieproduceret båd

★ Test af sejlbåde

★ Spændende balance mellem sejlglæde, fart og komfort

★ Interview & Portræt

★ H.C. Hansen: Vigtig stemme i dansk sejlsport

★ Artikel

★ To danske favoritter blandt årets bedste både i Europa





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen