Pantry gourmet på to kogeplader

Præstø Havn kan i den forestående sæson præsentere et helt nye koncept. Kenneth går meget op i madlavning, og han fortæller "Når jeg sejler, holder jeg ferie, og så vil jeg gerne nyde maden. Jeg gider ikke spise dåsemad eller andre dårlige præfabrikerede retter. Madlavningen er ikke noget, der bare skal overstås, selvom pladsen er mere trang i et pantry. Man kan sagtens udfordre sig selv på to kogeplader og lave en fire retters menu".

{teaser}

 

 







★ Artikel

★ Teknologi fra 'superyachts' på vej til danske sejlere

★ Artikel

★ Konkurs efter mislykket rekonstruktion

★ Artikel

★ Sejlsporten tester nye formater for OL 2028

★ Gør det selv

★ Få båden sikkert på land - og gode råd til dit mastetjek

★ Interview & Portræt

★ Carl Gerstrøm: Hyggeligt samvær er vigtigst for frivilligt...

★ Interview & Portræt

★ Træets mester - portræt af William Jensen

★ Tursejlads

★ Familien Nissen - Afslutning for Højtryk med citater og...

★ Test af sejlbåde

★ Dragonfly 36 sætter ny standard for flerskrog





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen