Pantry gourmet på to kogeplader

Præstø Havn kan i den forestående sæson præsentere et helt nye koncept. Kenneth går meget op i madlavning, og han fortæller "Når jeg sejler, holder jeg ferie, og så vil jeg gerne nyde maden. Jeg gider ikke spise dåsemad eller andre dårlige præfabrikerede retter. Madlavningen er ikke noget, der bare skal overstås, selvom pladsen er mere trang i et pantry. Man kan sagtens udfordre sig selv på to kogeplader og lave en fire retters menu".

{teaser}

 

 







★ Interview & Portræt

★ DS Sportschef Peter Hansen om hans første 100 dage...

★ Tursejlads

★ Familien Nissen - Hund om bord

★ Gør det selv

★ Sejlbådens ror har aldrig været bedre, men kræver din...

★ Test af sejlbåde

★ Test: Lille båd - store muligheder

★ Tursejlads

★ Familien Nissen - Sejlads til nære kyster

★ Interview & Portræt

★ Teammanager Peter Wibroe: 'Vi glæder os til at have begge...

★ Tursejlads

★ Familien Nissen - Første sommerferie i båden

★ Test af motorbåd

★ Overdådig og nem luksussejlads

★ Tursejlads

★ Familien Nissen - Hvordan kommer man i gang?





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen