Pantry gourmet på to kogeplader

Præstø Havn kan i den forestående sæson præsentere et helt nye koncept. Kenneth går meget op i madlavning, og han fortæller "Når jeg sejler, holder jeg ferie, og så vil jeg gerne nyde maden. Jeg gider ikke spise dåsemad eller andre dårlige præfabrikerede retter. Madlavningen er ikke noget, der bare skal overstås, selvom pladsen er mere trang i et pantry. Man kan sagtens udfordre sig selv på to kogeplader og lave en fire retters menu".

{teaser}

 

 



Seneste nyheder

★ Den lille ø med den velbesøgte havn

★ Det er en SEJLbåd

★ Holder Hanse hele vejen?





★ Tursejlads

★ Den lille ø med den velbesøgte havn

★ Interview & Portræt

★ Kom tæt på Dansk Sejlunions nye sportschef Peter Hansen

★ Tursejlads

★ Det er en SEJLbåd

★ Test af sejlbåde

★ Holder Hanse hele vejen?

★ Test af motorbåd

★ Test: Yamarin 59 BR - moderne og stilfuld bowrider

★ Artikel

★ Søkort på computeren - kom i gang på 9 minutter

★ Artikel

★ Dansk innovation løfter luksusbåde til nyt niveau

★ Interview & Portræt

★ Line Markert ser tilbage på otte år som formand for Dansk...





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen