Pantry gourmet på to kogeplader

Det behøver ikke at være kompliceret at lave sund og lækker mad på sejlerferien. Sejlersæsonen står som bekendt lige for døren. Præstø Havn kan i den forestående sæson præsentere et helt nye koncept. Præstø MadMarked er nemlig rykket ind i den gamle Toldbygning på havnen. Leverandørerne til Præstø MadMarked er først og fremmest lokale avlere og producenter. Bag Præstø MadMarked står Birgitte Escherich og Kenneth Boa, der selv holder meget af at sejle.

MM

Kenneth Boa og Birgitte Escherich

Kenneth går meget op i madlavning, og han fortæller "Når jeg sejler, holder jeg ferie, og så vil jeg gerne nyde maden. Jeg gider ikke spise dåsemad eller andre dårlige præfabrikerede retter. Madlavningen er ikke noget, der bare skal overstås, selvom pladsen er mere trang i et pantry. Man kan sagtens udfordre sig selv på to kogeplader og lave en fire retters menu".

Læs mere om Præstø MadMarked, madlavning om bord og få lækre opskrifter i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Er du abonnent - logger du bare ind her. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Artikler for abonnenter".

Køb artiklen - Læs artiklen "Pantry gourmet på to kogeplader". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.

 

 

 

 







★ Artikel

★ Lamineret cockpitarm og timevis af lakering

★ Interview & Portræt

★ Portræt: Ny kaptajn ved roret i Dansk Sejlunion - Anders...

★ Test af motorbåd

★ Test: Bayliner V20 - Sjov og rummelig

★ Artikel

★ Vendée Globe: Nedtælling til verdens hårdeste...

★ Artikel

★ Rita IV: En konge værdig

★ Test af motorbåd

★ Test: Delphia 10 Sedan - Slowboat til gode oplevelser

★ Interview & Portræt

★ America's Cup: Dansk civilingeniør stadig en af de mest...





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen